Οδηγίες Δήλωσης Μαθημάτων – Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
HUA Logo ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης

Οδηγίες Δήλωσης Μαθημάτων

Όταν ενημερωθείτε από το τμήμα σας, θα πρέπει να δηλώσετε τα συγγράμματά σας μέσω της υπηρεσίας “Εύδοξος“.

Ο “Εύδοξος” αποτελεί μια υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή των συγγραμμάτων των προπτυχιακών φοιτητών/τριών των ελληνικών πανεπιστημίων.

Σχετικό ενημερωτικό βίντεο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://eudoxus.gr/Video.aspx. και να διαβάσετε τις Οδηγίες εδώ: https://eudoxus.gr/Files/User%20Manual%20Foitites.pdf

Τα προτεινόμενα συγγράμματα για το τμήμα σας για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος μπορείτε να δείτε αναλυτικά στη σελίδα https://service.eudoxus.gr/public/departments#43.

Η δήλωση μπορεί να γίνει στην παρακάτω σελίδα: https://eudoxus.gr/StudentEntryCheck.

Μετά την ολοκλήρωση της δήλωσή σας θα εμφανιστεί ο εκδοτικός οίκος ή η ΒΚΠ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου που διαθέτει το σύγγραμμα που επιλέξατε.

Η Βιβλιοθήκη του ιδρύματός μας συμμετέχει στη διανομή με υλικό που προέρχεται από τις επιστροφές συγγραμμάτων που έχουν κάνει φοιτητές/τριες συνεπώς η διάθεση αντιτύπων είναι περιορισμένη.

Για την παραλαβή των συγγραμμάτων, (η οποία αποτελεί προσωπική διαδικασία) από τη ΒΚΠ οι φοιτητές/τριες απαιτείται να έχουν μαζί τους το PIN που έχει σταλεί από τον Εύδοξο, και την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα.